PHILIPS PerfectCare Viva GC7037/27 Steam Generator Iron - Blue

PHILIPS PerfectCare Viva GC7037/27 Steam Generator Iron - Blue


Sebenarnye... .
.
Kalau ada bajet lebih jomla usha iron magic tu. Sis guna baru setahun dan setakat ni sis puas hati sangat.. .
.
Sebabnye.. 1. Memang sgt menjimatkan masa. Sis iron baju kerja utk sebulan teruih tau x..(ni betul) Lepas tu.. Sis rasa macam nak tlg iron baju jiran tetangga yg anak ramai tu.. Hehehe. (ni gurau)
2. Orang kata.. "aku ni bukan takat malas iron. Pakai iron canggih pon tetap malas.. " ...ok tapi kan.. Bila awak start iron pakai iron magic tu.. Tibe tibe super kerajinan tu menyusup masuk terus ke tangan uollss. Haaa xcaye? Try le dulu
3. Tiada mslh baju terbakar. Ok ni mmg xtipu. Sis ni cemerkap orgnye. Org jawa kata clumsy (betui x sis eja ni. ) jadi bila sis iron mesti xsikit ade satu dua kesilapan teknikal.. Berlubang sana sini.. Plg haruuuuu.. Sis terlubangkan baju sari kawan sis bagi.. Aiyakkk.. Nak nangis rasa.. Pagi raya plak tu.. Ok lps setahun pakai iron magic ni.. Alhamdulillah semua baju kluarga sis sihat sejahtera.
Berminat? Jgn malu jgn segan. Pm sis ye. Tq dear.

  • Heat up time: 2 minutes
  • Reservoir capacity: 1700 ml
  • Steam output: 120 g/min
  • Shot of steam
  • SteamGlide Plus soleplate

Comments